#391 – Стрес – причина всіх хвороб. Або що відбувається з вами під час хронічного стресу. Життя під Тиском: Як стрес впливає на здоров’я? Роберт Сапольскі

Продовжуємо тему. Про це ви же читали тут багато разів. Чому це важливо? Тому ще це фундаментальний фундамент на якому тримається усе в нашому житті. Ваше здоровʼя – це та цеглина, без якої валиться уся стіна.

І якщо ви хворієте, то це впливає на абсолютно усі сфери вашого життя. Про якусь ефективність немає сенсу взагалі говорити.

Стрес – це спазм. І я нещодавно писав про це. І що трапляється з нашими мʼязами, після стресу. Але мʼязи це зовнішній контур. А все що всередині ми не бачимо. А там бал правлять гормони. І от сьогодні подивіться лекцію Роберта Сапольськи про стрес.

Фішка в тому, що всі знають, що стрес шкідливий, але майже ніхто не говорить як з ним боротись. І як інформація впливає на нас. На відміну від нас).

Далі буде багато про роботу з думками. Хочу почати робити відео.

Приємного перегляду.

Такий шлях! Всім мир!

Корисні матеріали, сервіси та підписка

Телеграм канал – Інформаційна безпека мозку для ментального здоровʼя

Телеграм канал — Переконання та стратегії для росту, щастя, успіху

Тренажер для вивчення іноземних мов Words

Матеріали для продажників [ в розробці ]

Матеріали з маркетингу [ в розробці ]

>> Отримати відповідь на питання, яке вас цікавить

Розробка сайтів під ключ

Підписатися в Телеграмі [ там ділюсь короткими думками, музикою та анонсами статей ] , Ютуб [ тут різними корисними відосами ] та x.com

Було корисно та цікаво – підпишись, поділись та перешли друзям!