Чому у тебе постійно щось болить?

Бо ми всі – марионетки! Так, так, ти – теж. Але давай розкладемо по поличках.

Приклад із життя: конструкція тенсегріті.

Це коли тверді штуки просто висять у повітрі завдяки хитрому натягу, і виглядає це як магія. Але насправді це чиста фізика! І наше тіло – це такий собі тенсегріті на максималках. Замість дивних паличок – кістки, а замість резинок – м’язи, сухожилля і зв’язки. Вся ця система чудово працює разом навіть під великим навантаженням. Навіть якщо ти про це нічого не знаєш.

Чому ти відчуваєш себе, як старий стілець?

Бо система тенсегріті схожа на той самий стілець, що висить у повітрі. Стійкий? Проте, якщо порушити одну ланку або не тренувати й не задіювати один з м’язів, уся конструкція розладнається, і якась зона отримає більше навантаження. Достатньо одній ниточці тріснути чи м’язу вирішити, що він “сьогодні вихідний”, – і вся система йде під три чорти. Одразу з’являються болі там, де не чекав. Як гострий камінь у кросах, коли ти тільки почав бігти.

Як це виправити?

Потрібно постійно зміцнювати та розслабити потрібні м’язи. Тоді все повернеться на свої місця. Нехтування увагою до якогось м’язу обов’язково спровокує проблеми в усьому тілі. Більше рухайся й управляй своїм тілом щодня, щоб потім не страждати. Рух – це база для здорового тіла. Тренування тіла – це щоденний бізнес процес.

Бо немає здоровʼя – немає енергії. Це основа. Це фундамент. Без нього все інше не працює.

Такий шлях! Всім мир!

#491

Корисні матеріали, сервіси та підписка

Телеграм канал – Інформаційна безпека мозку для ментального здоровʼя

Телеграм канал — Переконання та стратегії для росту, щастя, успіху

Тренажер для вивчення іноземних мов Words

Матеріали для продажників [ в розробці ]

Матеріали з маркетингу [ в розробці ]

>> Отримати відповідь на питання, яке вас цікавить

Розробка сайтів під ключ

Підписатися в Телеграмі [ там ділюсь короткими думками, музикою та анонсами статей ] , Ютуб [ тут різними корисними відосами ] та x.com

Було корисно та цікаво – підпишись, поділись та перешли друзям!